horeca & wijn Advies NL
horeca & wijn Advies NL
horeca & wijn Advies NL
horeca & wijn Advies NL
horeca & wijn Advies NL
horeca & wijn Advies NL

Coaching 
Met meer dan 25 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe het werkt in de gastronomie. Van brasserie tot sterrenrestaurant en hotel. Al snel herken ik waar de knelpunten liggen aan de “voorkant”.
Zie mij dan ook meer als een externe leermeester  die uw medewerkers  daadwerkelijk op de werkvloer coachen en hen o.a. wijn (-spijs)trainingen kan geven. Ik werk no-nonsens, draai er niet om heen en ben duidelijk.

Op wijngebied
Mijn onderneming is onafhankelijk en is commercieel niet verbonden aan bijvoorbeeld een wijnimporteur of grote Inkoopcombinatie, dit geeft mij de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen en u onafhankelijk te adviseren op gebied van wijnkaarten die aansluit bij UW bedrijfsformule.

Met kleine tips en aanpassingen kunnen al snel grote resultaten behaalt worden op gebied van gastheerschap, omzet en efficiëntie. In een intake gesprek, eventueel op een neutrale plaats,  inventariseren we de knelpunten en maken we een plan van aanpak. De kosten van een coaching en wijnadvies traject zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals bedrijfsomvang, locatie, complexiteit etc. en worden na plan van aanpak aan u voorgelegd zodat er naderhand geen verrassingen zijn.
Neem gerust contact op als u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken.

Interim 
Ook op gebied van Interim kan ik voor u iets betekenen. Zit u tijdelijk zonder leidinggevende? Hieronder enkele functies waarvoor u mij kunt contacteren.

  • Sommelier
  • Sommelier for a Day, voor bijvoorbeeld thema avonden of proeverijen
  • Maître / Restaurantmanager

Tarieven op basis van duur en bedrijfsomvang.

Aanvraagformulier

Scroll naar top